onsdag 20 februari 2013

Inköpen på Antikmässan - 2013

Såg en annorlunda skål på Antikmässan på onsdagen. Oh....den ville jag ha men av någon anledning köpte jag den inte. När jag var där på fredagen kände jag starkt att jag måste ha den! Fanns den då kvar....nej...visade upp bilden på skålen till några andra Retrobloggare som var med på träffen. "Men den såg jag ju" sa en tjej! Tillbaka till platsen...men nej den hade blivit såld första dagen. Men det fanns en till på ett annat ställe! Ibland har man tur! Visst är den snygg och lite annorlunda? Två skålar i en, Orrefors i mycket fint skick. 



Men men det var inte bara den jag köpte. Tog mig en runda även på söndagen med förhoppning om att det skulle vara den stora prutardagen. Jag gillar att pruta! Men nja....så lätt vara det inte. Visst kunde jag pruta lite på den stora fina Höglund vasen men inte så mycket som jag vill. Men kunde inte låta bli den då jag hade en "lillasyster" hemma redan till den. Snyggt par!


6 kommentarer:

  1. Jag funderade just om du köpte den eller ej, tur att jag hittade på dej :)Lyckades du pruta något?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack snälla du för att du hittade den! Fick ner den med 70kr. Han gav med sig allt för snabbt...hade nog kunnat pruta lite mera.

      Radera
  2. Gillar verkligen skålen, riktigt avundsjuk! Grattis till ett fint köp.

    SvaraRadera
    Svar
    1. ja, visst är den läcker! Du får titta och njuta! :)

      Radera
  3. Vad kul att du hittade skålen. Den är verkligen läcker!

    SvaraRadera