lördag 16 februari 2013

Antikmässan 2013-02-15

Vilken dag! Så himla trevligt att gå runt på mässan tillsammans med likasinnade retrovänner som har samma intresse. Vissa stunder gick jag bara runt själv och kikade på allt fint. Fyndställe är det ju inte men att se allt fint på ett och samma ställe är så himla trevligt. Mycket snack blev det på den gemensamma lunchen men ännu mer när vi träffades på retroträffen. Stockholms mässan har varit generösa även detta år och låtit oss få låna ett konferensrum för våran träff. 

Vi fick även besök av Retrotidningen och Viveca Carlsson (se bild längre ned). Viveca välkomnade oss ner till  deras montern där vi fick välja ut en tidning gratis. Tror nog att vi alla prenumererar på denna trevliga tidning men självklart hämtade vi tidningen. Efter många timmar på mässan blev det även en "efterfest" där bl a Benny som har Porslinsbloggen plockade upp flera kartonger med prylar han ville bli av med. Men bilder på det kommer vi ett annat inlägg. Även det jag köpte kommer visas upp vid ett senare tillfälle. Denna gång visas bara bilder upp från mässan. Titta och njut! (klicka på bilderna får ni upp större bilder)


Stig Lindbergs och Lisa Larsson vackra altser matchar varandra bra. 


Mycket vackert och färgstarkt glas fanns så klart. 


 Leksaker fanns det en del av. Varför har man inte sparat dom här Monchichi?
Tyget som Viola Gråsten har gjort är väldigt vackert. Här matchar Maria från Gilas grotta fåtöljerna väldigt bra! 
Sist men inte minst Maria igen tillsammans med Veronica från Retrotidningen som matchar varandra så fint! 

8 kommentarer:

 1. Kul att ses och att du äntligen fick din entréskål levererad ;-). Ja så skoj med kjolarna...och fåtöljerna...jag skrattade så mycket att jag nog somnade med ett leende...

  SvaraRadera
 2. Tack snälla du för leveransen! Ja, vilken dag det var! superfin kjol! Hoppas vi får tillfälle att ses snart igen. :)

  SvaraRadera
 3. Vilka fina bilder. Det var jättekul att träffas!

  SvaraRadera
 4. Tack snälla du! Härligt med nya kontakter!

  SvaraRadera
 5. Ja, jag kan bara instämma, kul med likasinnade!

  SvaraRadera
 6. Vilken skojig dag och kväll vi hade :) Vad kul att du fångade upp ytterligare Stig L textil och Monchichi är ju bara så söta. Tack för alla glas och porslinsbilder då mina ögon mest fastnade på mjukt.

  SvaraRadera
 7. Hej Gunilla! Tittar på dina bilder och inser att det är så mycket på mässan som jag missade. Tur att det finns bloggar, så att man kan titta i efterhand också

  SvaraRadera
 8. Ojojoj vad mycket ögongodis :)

  SvaraRadera