tisdag 6 november 2012

Ananas - Guldkroken

Idag hade jag tänkt fynda julpynt...och visst blev det lite men inte riktigt vad jag tänkt mig. Var precis på väg att gå ut butiken då jag såg ananasen. Har sedan tidigare en grön och nu blev det en blå. Vet inte om jag gillar dom...men har sett att intresset är stort hos andra. 


7 kommentarer:

 1. Ojojoj, grattis! Jag såg en likadan för ett par veckor sen och blev först jätteglad - tills jag såg att den var väldigt trasig och gult limmad... Jag tycker att de är riktigt kul och de passar bra till lite smycken och annat småplock.

  SvaraRadera
 2. Jo men dessa är ju riktigt roliga. Om de är snygga vet jag inte men det är fräsiga. Har ingen själv för de har kostat för mycket :)

  SvaraRadera
 3. En sådan vill jag ha, fast helst turkos/ljusblå. Min mamma hade en sådan med godis i (nåja oftast var den tom)på soffbordet när jag var barn. Det är nostalgi.

  SvaraRadera
 4. Jag börjar gilla dom men har aldrig hittat någon. Finns dom i rött, gult eller orange? :-) Du får känna in dom annars så finns det ju många andra som säkert köper dom av dig.

  SvaraRadera
 5. Jag samlar på dessa underbara skapelser och har letat med ljus och lykta efter den mörkgröna ananasen, som för närvarande saknas i min samling. Finns det någon som helst möjlighet att du säljer den framöver?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Just nu har jag ingen tanke på att sälja den. Men ångrar jag mig så ska jag ha dig i åtanke.

   Radera
 6. Tack Gunilla, jag misstänkte nästan det! Det är en riktig liten pärla du har fått tag på vill jag lova. Den mörkgröna har jag inte sett på någon Tradera-auktion. Brukar mest dyka upp turkosa, guldiga eller mörkblå :)

  SvaraRadera