tisdag 17 januari 2012

Lotte skål

Dagens fynd blev en norsk liten skål. Gillar verkligen formen på den.


10 kommentarer:

 1. Himla fin!! Undrar vad det är tänkt att man ska ha i den? :)

  SvaraRadera
 2. De har ju ofta en så otroligt lekfull dekor de norska bruksföremålen. Kan även rekommendera Kirsten design för Stavangerflint om du gillar den här stilen.

  SvaraRadera
 3. Den är helt underbar och jag kan bara hålla med om att Figgjos föremål oftast har väldigt vacker form! Det här ser ut som en liten såskanna tycker jag. :)
  Och jag har nyligen bestämt mig för att börja samla på just den här serien Lotte så om du kan tänka dig att sälja den eller om du sett något hos mig som du vill byta till dig så är det bara att "hojta till"! ;)

  SvaraRadera
 4. Så fin den var! Hvor mye måtte du betale for den? Figgjo-produktene er veldig populære i Norge, og særlig de som er merket Turi-Design.

  Jeg tror det er tenkt at man skal servere smeltet smør fra denne skålen. Men den er jo like fin til peanøtter eller nonstop-sjokolade.

  Hilsen norsk leser som nylig oppdaget bloggen din.

  SvaraRadera
 5. woow den var verkligen jätte fin :D mvh Lisa

  SvaraRadera
 6. Tack alla för era kommentarer! Kul att höra att den är populär i grannlandet!

  Trillivippa...ska fundera om jag vill släppa den. Kanske..vill njuta av den lite. Vet att det fanns en till i samma serie men tyvärr inte i perfekt skick.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Spännande, var? :) Och vad var det för del på den?
   Var för övrigt hos Roger på Designhörnan idag, han hade fått in en del nytt och det är fortfarande 33% på allt! Visar vad jag köpte där lite längre fram. :)

   Radera
 7. trillivippa, den var lite matt i dekoren inne i själva skålen. Den fanns i tisdags på PMU i stan. Vet du var den finns? Bara öppet tisdagar och lördagar. Oj, måste dit och kolla nästa vecka! Han är ju så himla trevlig säljaren.

  SvaraRadera
  Svar
  1. I stan? Nej nu vet jag faktiskt inte vilken du menar, var ligger den? Blir ju nyfiken! :)

   Radera