söndag 30 september 2012

Tungt..

Ja....just när är det tungt ....lilla mamma somnade in tisdags. Trodde jag skulle klara det bättre än vad jag gör just nu. I morgon ska jag tillbaka till jobbet och hoppas klara av det. 
Ska ta itu med många saker jag inte gjort tidigare. Vet inte när jag kommer visa upp nästa fynd. 
Men vet att mamma skrattade gott åt alla mina loppisbesök. Och visst kom jag hem med ett och annat till henne med.  

söndag 23 september 2012

Vas - Uppsala-Ekeby

Denna maffiga vas blev ett av helgens bättre köp. Har inte haft så stor vas tidigare så det var extra kul. Den är hela 40cm hög. Lite skillnad mot den lilla tändsticksasken bredvid. 
Fick äntligen tag på ett fint vardagsrums bord. Gissar att det är från 50-60 tal, mycket fin skiva och lite roligt är det när man kan höja upp det och "veckla" ut så det blir stort som ett köksbord. Tyvärr kan jag inte visa bordet då jag glömde kameran hemma och bordet står i stugan. 




onsdag 19 september 2012

Elme?

Har tidigare visat upp vaser från denna serie och flera av er har gissat på Elme. 
Ja, om det är det eller inte vet jag fortfarande inte. Men kan inte låta bli att köpa dom när jag ser dom. Glada och pigga färger är det.



tisdag 18 september 2012

Vas - Höglund

I söndags var jag iväg på bakluckeloppis och fyndade denna vackra vas. Tyvärr gör sig inte bilden så bra. Den är mer två färgad när man tittar närmare på den och har små små bubblor i glaset. Signerad Höglund.



söndag 16 september 2012

Non Stop

Äntligen har jag fått tag på en komplett NonStop serie med kartong. Har sedan tidigare hela serien men nu i somras på en bakluckeloppis växte samlingen. Kul är det ju med kartongen. Och var det då ett fynd? Jo då, för 40 kr får det nog räknas som ett fynd eller vad säger ni?

torsdag 6 september 2012

Bloggutmaning - tyger!

Vi retrobloggare utmanar varandra ibland och denna gång är det dags att visa upp 1-5 favorittyger.

Ja, det här med tyger tycker jag är svårt. Kan det bero på att jag och symaskinen inte kommer överrens?  Hittar sällan något som jag gillar eller så är det för dyrt.
Men lite har jag som inte har hittat sin plats ännu. Fel färg eller är jag för feg? 
Vem som har gjort dom har jag inte den blekaste aning om. 




måndag 3 september 2012

Kökslampa

Äntligen hittade jag en kökslampa till stugan som jag tycker passar perfekt. Lagom stor och ger ett mysigt sken. Inte så lätt att fotografera en lampa så att det ser bra ut. Var hittade jag den då?
JO, från Wanjas vardagsrum. Ni hittar mycket som är fint hos henne. Kolla gärna in sidan: 
www.wanjasvardagsrum.se