söndag 26 augusti 2012

Pärlan

I går var det Lions stora loppis i Nykvarn. Med dundrande huvudvärk åkte jag och min dotter iväg. Höll på att köra fast med bilen då vi fick parkera ute på en dåligt klippt åker. Som tidigare år så klipper dom bandet kl 1300 och sen rusar alla fram till borden. Inte så lätt att se allting. Väldigt mycket folk och inte så stora fynd blev det heller denna gång.
Fick i alla fall med mig tre st värmeljus lyktor från Reijmyre, Pärlan. Lyktorna ger en mysigt sken. Har sedan tidigare några i stugan och även dom här kommer att hamna där.

torsdag 16 augusti 2012

1år!!!!

Hurra, hurra....1år idag för min blogg! Tiden har verkligen gått snabbt. Borde väl ha bakat en tårta och firat men semestern är slut och tiden finns inte riktigt.
Har funderat på vad jag ska visa upp som 1 års pryl. Tyvärr har jag inte hittat "den" grejen som skulle har varit ultimat. Men svängde förbi en loppis idag som jag inte varit på länge.
Vad hittar jag där....om inte en väldigt fin Ekeby kruka. Det är nu min tredje i samlingen och den största. Nå....var det ett fynd då? JO, jag fick betala hela 8kr!!!!

Mycket har hänt på ett år. Varit på många loppisar, speciellt sommartid. Lärt mig massor. Pruta det kan jag sedan tidigare :) Varit på Retromässa och Antikmässan. Träffat och fått många härliga likasinnade vänner. 
Tack alla ni som är inne och läser min blogg det uppskattar jag, speciellt tack till alla er som lägger in kommentarer. Det värmer. Över 24 000 träffar på mitt första år är inte så illa. Många läser sidan i andra länder och det är himla kul. Fynd eller ej sidan kommer leva kvar förhoppningsvis ett bra tag till.




söndag 12 augusti 2012

Kasthall matta

En mycket vacker Kasthall yllematta blev ett av semesterfynden. Den är vacker på bägge sidorna. Har inte hittat sin plats ännu då den är väl lång. Behålla eller inte...?


lördag 4 augusti 2012

Det var bättre förr...

Hittade denna licens i en bok i stugan. Undrar om man hade en licens för varje dag? Lite roligt fynd och historia!